Sea-AquaCell’s – Meest Natuurlijke Immuunbooster

Meest Natuurlijke Imuunbooster

Hypertoon zeewater gewonnen in een speciaal gedeelte binnen de baai van St. Malo in Frankrijk.

Wetenschappelijk onderzoek sinds het tijdperk van René Quinton heeft aangetoond dat ons bloedplasma gelijk is aan zeewater, toen Plasma Marin genaamd. Sea-AquaCell’s als 100% natuurlijk element zuivert en reguleert de PH waarde van het bloed en regenereert hierdoor de cellen en lichaam tot nieuw.

Welke actie heeft zeewater op ons lichaam?

 Zeewater … de basis van ons biologische leven!

Wetenschappelijk onderzoek sinds de tijd van René Quinton heeft bewezen dat ons bloedplasma, door zijn componenten, identiek is aan zeewater. Vervolgens heette het Marin Plasma of Quinton’s Serum.

Aldus teruggebracht tot de isotonie (dat wil zeggen met dezelfde verhouding aan zoutgehalte als in ons bloed), vormt het zeewater een prachtige remineraliserende en stimulerende werking voor ons lichaam. Het is een natuurlijke oplossing, volledig aangepast en zonder bijwerkingen, die veruit alle immuunboosters die op de markt worden verkocht vervangt. Dit is de reden waarom de dagelijkse consumptie van marien plasma soms dramatisch veel gezondheidsproblemen kan verbeteren.

Sea-AquaCell’s wordt aanbevolen bij:

preventief als immuunbooster

-in geval van vermoeidheid als gevolg van sportieve inspanning

-huidziekten (psoriasis, eczeem, urticaria, jeuk, acné)

-musculoskeletale aandoeningen zoals arthritis, arthrosen, jicht, scoliose, rachitis, hyperlaksheid fracturen

-endocriene stoornissen zoals thyroiditis, parathyroidism, darmproblemen

-alle maag-darm problemen

-ter ondersteuning bij andere gezondheidsproblemen zoals kanker, multiple sclerose, leukemie

-versterking van het immuunsysteem

Overzicht toepassingsmogelijkheden

Het gebruik van Marine Plasma is een zeer waardevolle toevoeging aan medische behandelingen om te helpen tegen allerlei soorten ziekten. Zeewater heeft een snelle en gunstige invloed op het hele lichaam. Om deze reden moet Marine Plasma serieus worden overwogen vanwege zijn grote regeneratieve potentieel.

Het zeewater dat we aanbevelen is behandeld in overeenstemming met de protocol-instructies van de School of Biological Sciences of Health onder leiding van professor Soriano op basis van de geschriften van  René Quinton, een geweldige specialist inzake het therapeutische effect van zeewater op de mens. Het is niet blootgesteld aan gammastralen of verhoogde temperaturen. Het blijft volledig identiek aan zijn natuurlijke staat.

Reacties

Hoofdpijn, misselijkheid, diarree en andere symptomen die onaangenaam kunnen zijn in verband met de werkzaamheden in het lichaam. In dit geval de dosis verlagen. Bij aanhoudende klachten voorbij de 48 uur uw arts raadplegen.

Zeewater (Sea-AquaCell’s) wordt hypertoon aangeboden. Deze hypertone oplossing niet consumeren zonder uw arts of therapeut te raadplegen. Zonder tegenbericht altijd Sea-AquaCell’s VERDUNNEN met laag gemineraliseerd bronwater (< 50 Mg/liter), nooit gedestilleerd water. Het isotone zeewater heeft hierdoor een prachtig reminaliserende en stimulerende werking op ons lichaam.

Isotonie wat is het?

Terugbrengen naar isotoon betekent het hypertone zeewater verdunnen met bronwater tot dezelfde minerale inhoud als onze interne vloeistoffen.

De resulterende vloeistof, plasma marine isotoon Sea-AquaCell’s, bevat daarom de gelijke (iso) mineralen die onze lymfe, ons bloed plasma….bevatten.

Het lichaam heeft geen moeite om te zorgen voor het beheer van de isotoniciteit.

De overeenkomst tussen isotoon Sea-AquaCell en onze plasma is zodanig dat ons lichaam de vloeistof gretig absorbeert. Ons lichaam stelt isotoon Sea-AquaCell zeer op prijs.

Professor Soriano adviseert dagelijks 750 ml tot 1000 ml (1 liter) isotoon verdund Sea-AquaCell dagelijks te consumeren. 3 glazen per dag…

De tijd om deze hoeveelheid te bereiken zal langer of korter zijn, afhankelijk van de verdraagzaamheid..

Dit plasma dat in grote hoeveelheden aan het lichaam wordt toegediend, zal het mogelijk maken gemakkelijk vervuilde sera (interne vloeistoffen) te “verliezen”.

Voor gebruik

De aanwezige micro-organismen in de fles energetiseren door te schudden (hemel-aarde) totdat schuim gezien wordt.

Mengverhouding

Wij raden u aan uw mengsel Sea-AquaCell’s isotoon zeewater in de koelkast maximaal 2-3 dagen te bewaren of maak uw dagelijkse hoeveelheid voor elke opname.

Discover

1e kennismaking

Kuur van 3 weken, 1 fles

AquaCell’s, hypertoon zeewater, mariene plasma, hypertone R. Quinton-serum.

De deugden van Sea-Sea-AquaCell’s liggen in het feit dat het alle mineralen en sporenelementen bevat die je lichaam nodig heeft. Door Marine Plasma te consumeren, brengt u in uw lichaam onmiddellijk mineralen en sporenelementen die direct ge-assimileerd worden door het lichaam.

Algemeen

Buiten een indicatie van uw arts, de dosering stapsgewijs in 3 weken opbouwen, in te nemen in de ochtend op een lege maag, 15 minuten voor de maaltijd en namiddag tussen de maaltijden (minimaal 30 minuten na de maaltijd)  in.

Week 1:  Neem een ​​drankje. Vul de dop van je Sea-Sea-AquaCell-fles met hypertonisch zeewater.  Giet het in het glas. Vul dezelfde dop tweemaal met bronwater met een laag mineraalgehalte (bijvoorbeeld:  BAR-LE-DUC of Spa natuurlijk mineraalwater). Mix. Je hebt je verdunning van zeewater op isotoniciteit. Drink dit mengsel in de ochtend. Herhaal dezelfde verdunning en drink het ’s middags buiten de maaltijden elke dag van deze eerste week.

Week 2:  Neem een ​​drankje. Vul 2 doppen van je Sea-AquaCell-fles met hypertonisch zeewater. Giet het in het glas. Vul dezelfde dop, 4 keer, met zwak gemineraliseerd bronwater (bijvoorbeeld:  BAR-LE-DUC of Spa natuurlijk mineraalwater). Mix. Je hebt je verdunning van zeewater op isotoniciteit. Drink dit mengsel in de ochtend. Herhaal dezelfde verdunning en drink ‘s middags buiten de maaltijden elke dag van deze tweede week.

Week 3:  Neem een ​​drankje. Vul 3 doppen van je Sea-AquaCell-fles met hypertonisch zeewater. Giet het in het glas. Vul dezelfde dop, 6 keer, met bronwater zwak gemineraliseerd (bijvoorbeeld:  BAR-LE-DUC of Spa natuurlijk mineraalwater). Mix. Je hebt je verdunning van zeewater op isotoniciteit. Drink dit mengsel in de ochtend om te snel. Herhaal dezelfde verdunning en drink ’s middags buiten de maaltijden elke dag van deze laatste week.

Ideale dagelijkse consumptie na de kuur van 3 weken

De ideale  en de aanbevolen dagelijkse consumptie na de kuur van 3 weken is 3 glazen van 25 cl verdund zeewater op basis van 1/3 hypertoon zeewater en van 2/3 zwak gemineraliseerd bronwater. Je kunt ’s ochtends eentje drinken om te vasten en twee in de middag weg van de maaltijden. Dit is mogelijk met  4 flessen van 1 liter per maand.

Kuren

Discover

Kuur van 3 weken, 1 fles  als eerste kennismaking, zie omschrijving voor gebruik

Essential

Kuur van 1 maand, 4 flessen, 3 glazen per dag

Serenity

Kuur van 2 maanden, 8 flessen, 3 glazen per dag

Complete

Kuur van 3 maanden, 12 flessen, 3 glazen per dag

Voor een complete  reiniging en regeneratie van uw cellen en lichaam.

Conservering

2 tot 3 jaar beschermd tegen licht en koel (kamertemperatuur rond de 18 graden Celcius). Deze voorzorgsmaatregelen voorkomen de proliferatie van fytoplankton of algen. De warmte versnelt de groei van algen. Zeewater mag niet in een warme omgeving worden geplaatst (maximaal 40 ° C). Let op de houdbaarheidsdatum op het etiket van de fles.

Contra-indicatie

Niet aanbevolen voor mensen die een behandeling ondergaan voor hypertensie, hart- en vaatziekten en een zoutarm dieet.

Indicaties en doseringen

De indicaties en doseringen worden gegeven als een indicatie en vormen geen medisch recept. Het gebruik van zeewater valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de gebruiker.